Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я(ПРОЕКТ)  

 

Про виділення коштів до спеціального фонду

бюджету розвитку для відділу з питань соціального

захисту населення Маразліївської сільської ради

        

Відповідно до ст.26, ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні », вислухавши начальника Фінансового управління Анну ГОРОДЕЦЬКУ, є необхідність внесення змін та доповнень до рішення сесії Маразліївської сільської ради №1181- VІІІ від 22.12.2023 року «Про бюджет Маразліївської сільської ради на 2024 рік» зі змінами та виділити кошти до спеціального фонду бюджету розвитку для відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради в сумі 20 000,00грн на 2024 рік, сільська рада

 

           ВИРІШИЛА:

 

  1. Виділити кошти до спеціального фонду бюджету розвитку в сумі 20 000,00грн на закупівлю телевізору для пункту перебування ВПО та пункту Незламності відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради.

 

  1. Головному спеціалісту-бухгалтеру відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради внести зміни до плану асигнувань Маразліївської сільської ради  на  2024 рік.

 

 

  1. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова Станков М.М.).

 

 

Маразліївський сільський голова                                                                 Віктор ТОПОР

 

 

С. Маразліївка

«11» липня 2024 року

  №         -VІІІ