УКРАЇНА

                                                     Маразліївська сільська рада

                                    Білгород-Дністровський район Одеська область

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Олексіївка

 

            Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Олексіївка Білгород-Дністровського  району Одеської  області розроблену КОНСОРЦІУМОМ «Центр сучасного земельно-архітектурного планування» на підставі договору № 24 від 13.05.2024 року, враховуючи Постанову Кабінету міністрів України від 3 листопада 2021 р. № 1147 «Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земельних ділянок», керуючись ст. 15, 18, 23 Закону України «Про оцінку земель», п. 34, 35 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Земельним кодексом України, ст. 271 Податкового Кодексу України, Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Олексіївка Білгород-Дністровського  району Одеської  області

2. Ввести в дію нормативну грошову оцінку земельних ділянок в межах населеного пункту с Олексіївка Білгород-Дністровського  району Одеської  області з 01.01.2025 року.

 

3. Нормативна грошова оцінка земельних ділянок в межах населеного пункту с. Олексіївка підлягає щорічній індексації відповідно до вимог діючого законодавства.

 

4. Внести зміни до договорів оренди землі, які були укладені раніше у зв'язку з введенням в дію нормативно-грошової оцінки земельних ділянок в межах населеного пункту с. Олексіївка в частині орендної плати шляхом складання додаткових угод.

 

5. Оприлюднити дане рішення згідно вимог чинного законодавства.

6. Вважати таким, що втратило чинність з 01.01.2025 року рішення  за № 27-VII від 24.12.2015 року Маразліївської сільської ради.

 

     7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою (голова комісії   Писарогло  І. В.)

 

                            

 

         Сільський  голова                                               Віктор ТОПОР

 

с.  Маразліївка

«_____»___________ 2024  року   

 

  №   ________ - VIII