Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні проведе вебінар щодо спеціального конкурсу для підтримки українців

5 жовтня 2022 року з 11:00 до 12:00 онлайн у Zoom Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні проведе для всіх охочих вебінар, присвячений спеціальному конкурсу для підтримки українських переселенців та культурного і креативного секторів України.

Під час вебінару можна дізнатись:

цілі конкурсу;

розподіл грантового фонду;

заходи, які можуть бути профінансовані;

вимоги до проєктів;

процес подачі заявки;

критерії оцінки проєктів.

Після презентації буде можливість поставити питання щодо конкурсу.

Кому буде корисно:

великим ‘гравцям’ (державним або приватним організаціям) культурного і креативного секторів України, що мають досвід реалізації грантової діяльності та управління культурними проєктами;

міжнародним організаціям;

іншим юридичним особам (державним або приватним організаціям), зацікавленим у наданні допомоги культурному і креативному секторам України.

Реєстрація на вебінар доступна за посиланням:

https://forms.gle/ip1zBcCVHC7be1yj7

Зареєструватися можна до 3 жовтня включно. Учасники отримають підтвердження та посилання на участь у вебінарі 4 жовтня до 18:00.

За матеріалами Міністерства культури та інформаційної політики УкраїниВозможно, это изображение текст «Creative Europe Desk Ukraine MEDIA creativeeurope.in вебнар 05 жовтня 11:00 спецконкурс для пдтримки переселенцв, культурного креативного секторів украёни»