«Опанування емоцій – навик стресостійкості»

Наш сучасний світ, суспільні потрясіння,   як на загальнодержавному, так і на особистісному рівні, створюють багато стресових ситуацій, які можуть викликати негативні реакції, емоції. Емоції наповнюють наше життя, їх багато, але чи ви керуєте ними, чи вони вами? Якщо ви не вмієте контролювати свої емоції, то ваше існування схоже на те, неначе ви ходите по полю в розпалі бою з повною сумкою запальної суміші.

Щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету

Інформаційний лист № 22

<Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір….>

З метою усвідомлення суб’єктами пробації важливості ведення та формування здорового способу життя, попередження шкідливих звичок  3 серпня 2021 року волонтером уповноваженого органу з питань пробації Оленою Смолягович була організована зустріч з соціальним працівником Всеукраїнської організації «Дорога к дому» Наталією Крамаренко, на тему: «Моє здоров’я… Моє рішення… Мій вибір….» для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації.

Злісний карантинний бур’ян – амброзія полинолиста.

Навесні з’являються сходи однорічної трав’янистої рослини на перший погляд дуже привабливої,   ажурної, але вкрай небезпечної,  яка завдає немало клопоту  аграріям, городникам та пересічним громадянам  — амброзії полинолистої.

#Тренінговезаняття «Стрес як ресурс»

У сучасному житті стреси відіграють дуже значну роль, адже життя супроводжується різноманітними стресовими ситуаціями і уникати їх не завжди вдається, а інколи навіть не потрібно уникати, а слід активізувати і направити власні ресурси на допомогу самому собі. Вважається, що невеликий і нетривалий стрес може бути навіть корисним для виконання роботи та нешкідливий для людини, а тривалий і значний-може призвести до різних небажаних наслідків, що впливають на поведінку людини, її працездатність, здоров’я, взаємовідносини з оточуючими і у родині. Особливо гостро стоїть проблема боротьби зі стресом для людей, які в силу своїх професійних функцій зобов`язані постійно спілкуватися з великою кількістю людей

Базова інформація про вакцинацію

Вакцинація проти COVID-19 в Україні розпочалася 24 лютого 2021 року. Вона відбуватиметься в п’ять етапів. Наразі вакцинують медиків, людей віком від 60 років, соціальних працівників та освітян, військовослужбовців та співробітників структур державної безпеки, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування усіх рівнів, працівники критичної інфраструктури, засуджених та ув’язнених, персонал слідчих ізоляторів та місць позбавлення волі. Усі щеплення є добровільними й безоплатними.